display:none;">
Subscribe to TourNews

B&B Dannevirke

Information
Address
Flachsberg, Norby, Owschlag, 24811, Tyskland
Created by
Tags
Web
Event
Start date:
Apr 4, 2014
End date:
Apr 6, 2014
Start time:
18:00
End time:
12:00
Pictures
Videos
Description
Tourstart weekend tilbud hos B&B Dannevirke til Tourstarts medlemmer den 4-6 april 2013 Start mc sæsonen ordentligt op med at optimere brugen af din GPS via Tourstart

Tourstart og Bed & Breakfast Dannevirke tilbyder læsere af Touring Nyt at starte 2014 sæsonen med en GPS workshop weekend i Sydslesvig. Dette tilbud gælder for 2 overnatninger med forplejning på B&B Dannevirke. Programmet er følgende:

Fredag

Ankomst fredag eftermiddag-aften hvor der vil være fælles aftensmad i Steens Corner med efterfølgende hygge og løgnhistorier til du ikke gider mere.

Lørdag

Lørdag morgen efter morgenmad kl 10 vil Jan fra Tourstart demonstrerer og instruerer jer i den optimale brug af jeres GPS via Tourstart.

 Medbring følgende:

  • Computer og strømforsyning
  • GPS og USB ledning

Programmet med gps omfatter følgende:

  • Demonstration af Tourstart funktionerne
  • Blive fortrolig med at planlægge og dele en mc tur
  • Overføre mc tur til din gps

Efter undervisningen – og den lækre middagsmad hos B&B Dannevirke - vil der være mulighed for at køre nogle af de mc ture som er lavet, så det lærte kan afprøves i praksis. Når mc turen er veloverstået tager vi en opfølgning på erfaringerne og vi vil have god tid til at vende alle spørgsmål.

Det vil være fint om du er registrert på www.tourstart.org inden kurset. Bemærk selve brugen af Tourstart er gratis.

Om eftermiddagen vil Carsten vil guide en mc tur i området hvis der er tilslutning

Lørdag aften er der B&B Dannevirke Special, som er grill ad libitum med drikkevarer til maden. Bagefter hygge og løgnhistorier i Steens Corner.

Søndag

Søndag morgenmad og afrejse

Pris

Prisen for dette arrangement er 775 DKK per person i delt dobbeltværelse. Drikkevarer er for egen regning under opholdet hvor andet står skrevet.

Tilmelding

Hvis ovenstående har din/jeres interesse  eller ved spørgsmål så ring til Carsten fra B&B Dannevirke på 29729597 eller skriv til email info@bb-dannevirke.eu Bookingkoden er Tourstart weekend.Har du lyst til at udvide dine GPS horisonter og nyde en spændende weekend i samvær med andre motorcykelkører i Sydslesvig, så meld dig til.

Mvh
Jan A. Pedersen fra Tourstart og Carsten Alstrup Jensen fra B&B Dannevirke

 

Facebook share
Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 29
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: