Subscribe to TourNews

Motorcykelfascination 2014

Information
Address
Borbjerg Mølle Kro, Borbjerg Møllevej, Borbjerg, Danmark
Created by
Tags
Web
Event
Start date:
Jun 30, 2014
End date:
Jul 4, 2014
Start time:
13:00
End time:
09:00
Pictures
Videos
Description
Igen har John de Summer Brason og Esther Jensen arrangeret et forrygende "Motorcykel fascination" hvor der er et ophold med fuld fokus på motorcyklen og de skønne oplevelser som det kan give. 

Se det spækkede program og tilmeld dig til en uforglemmelig oplevelse i idylliske omgivelser og det i et område med gode sving. I ugens løb er der spændende foredrag, fællesture, virksomhedsbesøg mc-træf og ægte biker hygge. 

En uforglemmelig uge for motorcykel interesserede i idylliske omgivelser og i området med de gode sving.I ugens løb spændende foredrag, fællesture, virksomhedsbesøg, mc-træf og ægte biker hygge.  

Mandag 30. Juni  
Check ind fra kl. 13. 
14.00 Der serveres kaffe med hjemmebagt brød. 
15.00 Rundvisning på møllens arealer.  
16.30 Kromutter fortæller om sine mc-rejser i 33 lande på 6 kontinenter gennem de seneste 7 år. 
18.00 Aftensmad 19.30 Piraternes kyst v/Rasmus Krath. Rasmus er en professionel eventyrer der har rejst jorden rundt flere gange. For nogle år siden kørte han TukTuk gennem Indien, og han er den eneste dansker, der har mødt og interviewet pirater på landjorden i Somalia. Hans besøg er sendt på DR2, DR1 og i mere end 25 lande.  

Tirsdag 1. juli  
7.45 Morgenmad med efterfølgende morgensamling kl. 8.30 
9.00 Fælles tur: Rundt ad den smukke margueriterute på Salling. Vi har picnic med på turen. På vejen hjem besøger vi Handbjerg Marina, som kun ligger 10 km fra møllen. En af medinvestorerne fortæller om dette eventyrlige projekt. 
1700. Motorcykel- og fly træf på Borbjerg Mølle, hvor der serveres BikerBiksemad. 
1900 Mikkel Thomsen, som driver Motolombia i Columbia og som i samarbejde med MCTC arrangerer en mc-tur dertil i nov/dec 2014, er hjemme i Danmark på ferie i starten af juli. Han vil denne aften fortælle om sine mc-ture rundt i Columbia. (I TN 1/2014 er der en rejseberetning fra en af Mikkels ture) 

Onsdag 2. juli 
7.45 Morgenmad med efterfølgende morgensamling 
9.00 Fælles tur ad den midtjyske højderyg langs Hærvejen. Vi gør et stop ved Give hos AnneGrethe og Helge, bedre kendt som Familie på Farten, der gennem de sidste 18 år har rejst verden rundt. Senere på dagen besøg hos Xpedit i Ølgod, hvor der vil være mulighed for at prøvekøre flere BMW modeller. 
19.00 Aftensmad med efterfølgende biker-hygge og ølsmagning. John Kiilerich fra Hancock bryggerierne kommer og præsenterer Hancock og der er også mulighed for at smage Fur øl.  

Torsdag 3. juli 
7.45 Morgenmad 
8.30 Morgensamling med mc-gymnastik v/Jette Siggaard. 
9.15 John de Summer Brason fortæller om Anders Fisker, den egentlige konstruktør af Nimbus model C. 
11.30 Christine Kirkegaard er fra Nordjylland og fandt for et års tid siden ud af at hun trængte til luftforandringer i sin hverdag. Fra efteråret 2013 til foråret 2014 kørte hun som single pige rundt i Chile. Hun vil fortælle om sine oplevelser på en mc tur til Patagonien. 
12.30 Frokost. Eftermiddagen til fri disposition. Der er mulighed for masser af frisk luft til hjernen, golf m/undervisning, naturfitness eller afslapning. Man kan også køre en tur på egen hånd. 
17.00 Henning Bitsch fortæller om nogle af sine spændende ture, bl.a om en tur fra Nepal til Tibet, hvor han på off roader var med til at slå rekorden op ad Mount Everest til 5.270 m. højde. Måske hører vi også om turen til Marokko på en gammel Ural, der kørte på planteolie. (TN 9/2012)  
19.00 Grill hygge i kroens afrikanske Boma, hvor kokken tilbereder maden til os på den store grill.   

Fredag 4. juli  
8.00 Morgenmad 
9.00 Evaluering, derefter afrejse.

Prisen som incl. ophold i værelser med bad og toilet, helpension, fri kaffe, foredrag og virksomhedsbesøg: 3.300 kr. i enkelt værelse 2.600 kr. i dobbelt værelse 2.200 kr. i tripple værelse 1.900 kr. i gæstehuset ”Valhalla” med 10 sovepladser i 4 værelser og 2 badeværelser. 

Forhør venligst om mulighederne for at forlænge eller forkorte opholdet.  Der forbeholdes ret til ændringer i programmet.  

Tilmelding kan ske til: Borbjerg Mølle Kro Borbjerg Mølle vej 3, 7500 Holstebro www.borbjergmill.dk tlf. 9746 1010 info@borbjergmill.dk  
Facebook share
Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 29
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: