Subscribe to TourNews

Kloster-Mc

About
Web
Address
Poulstrup Skolevej 5, 9760 Vrå, Danmark
Contacts
Created by Nejser
Kloster Mc en motorcykelklub der blev startet  i vinteren 2010 .Vi betegner os som en rigtig bikerklub med to typer medlemmer, nemlig nonner og munke, men i samme kloster. Vi mødes til «andagt» hver onsdag klokken 18 på parkeringspladsen ved Vrejlev-Hæstrup hallen, bag skolen i Poulstrup. Herfra køres fællesture og turene veksler mellem korte og lange ture og mellem ture mod nord eller syd for fjorden. Alle som har lyst til at opleve et varmt og muntert selskab, er meget velkommen til at køre med på onsdagsturene. 
Kloster MC er en klub for ejere og brugere af motorcykler, uanset mærke og årgang, som har til formål, at pleje medlemmernes interesse omkring motorcykler og indbyrdes hjælpe hinanden med viden om den fælles interesse. 
Hovedformålet er dog, at deles om glæden ved at køre motorcykel. 

At køre motorcykel er nærvær. Alle sanser er spændte. Motorcyklisme handler om veje og fart. Opfindelsen af den tohjulede maskine medførte en hidtil ukendt lighed mellem mennesker, lighed i bevægelse og hastighed. At køre motorcykel er en politisk handling. Motorcyklen fremmer individualismen og det personlige ansvar. Motorcyklisme er på en gang natur og kultur, instinkt og refleksion. At eje en motorcykel danner trend. Det er en livsstil, et livsbekræftende vink til dem vi møder.
Bike club friends
BikerBed friends
Pictures (1)
Videos
Members (1)
Status update
Created new bike club "Kloster-Mc"
May 9, 2011
  • All
  • Tours
  • Bike club friends
  • BikerBed friends
Marker
Symbol of BikerBed

Marker
Symbol of tour

Marker
Symbol of related Bike Club
Zoom on the map to view details
Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 29
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: