Subscribe to TourNews

MC - Turklubben Ho Bugt

About
Web
Address
Moltkesalle 1, 6840 Oksbøl, Danmark
Contacts
bestyrelsen@mcthobugt.dk
Created by KS
Mc-Turklubben Ho Bugt blev stiftet 6. oktober 1998, med det formål at samle interesserede motorcyklister fra området i en klub med hovedsagelig turkørsel på motorcykel på programmet.

Klubben bor i Oksbøl, Blåvandshuk kommune, geografisk placeret lige nord for Ho Bugt. Klubbens medlemmer har overvejende bopæl indenfor en (flydende) grænse der går fra Esbjerg over Varde op til Nr. Nebel.

Vi mødes om vores fælles interesse for motorcykler og klubben arrangerer fælles køreture ud i det blå. Der er mødeaften — oftest med en køretur — hver onsdag.

Klubbens medlemmer kører ikke med rygmærker.

Baggrunden for at starte for klubben, blev lagt efter en enkelt person havde sat et kædebrev i gang, hvor han søgte interesserede til en fællestur ud i det blå. Der kom ret så mange til den første tur, og flere til de næste. Eftersom disse ture blev en succes og viste der var interesse og mange motorcyklister i området, var der nogle stykker som satte sig sammen, for at skabe fastere rammer omkring en fortsættelse af turene.

Ideer og overvejelser førte til en annonce i den lokale avis, hvor initiativgruppen opfordrede folk til at møde frem til en stiftende generalforsamling. Arbejdsgruppen var meget tilfredse, da vi ved mødets start, kunne byde velkommen til ikke færre end 55 personer. Samme aften blev de første indmeldinger afleveret, og i løbet af første sæson i 1999 kom klubbens medlemstal op på 102 medlemmer.

Til at tilrettelægge klubbens arrangementer findes et Turudvalg, som sammen med bestyrelsen arrangerer ture, møder, kurser og andet af interesse for medlemmerne. En væsentlig detalje for medlemmerne af Mc-Turklubben Ho Bugt er kontakten med andre motorcykelinteresserede. Grænserne for hvad der kan arrangeres og udføres, sættes af det enkelte medlem.

Klubben udsender klubbladet «Bugten Rundt» med jævne mellemrum. I bladet meddeler bestyrelsen hvad der sker hvornår i klubben og bladet krydres med mc-relevante historier fra vores egne rækker og fra den store verden omkring os.

Klubbens medlemmer kører motorcykler af alle mærker og årgange. Vi har flere veterancykler, sport- og touringmaskiner og custommodeller.
I kubik har vi alt lige fra 125 til 12-1300. Ingen kender vores gennemsnitsalder, men vi tæller såvel helt unge som ældre motorcyklister.

Medlemsskab af Mc-Turklubben Ho Bugt opnås ved henvendelse til formanden eller en af de andre i bestyrelsen. Når kontingentet er betalt, er man medlem. For at blive medlem skal man være ejer eller bruger af en motorcykel eller scooter, der lovligt må fremføres med minimum 70 km./t.

Klubben har ikke passive medlemmer. Klubben råder over et lokal i Oksbøl, hvor vi mødes til klubbens arrangementer og holder klubmøder.

Bike club friends
BikerBed friends
Pictures
Videos
Members (3)
Status update
Poul Erik Mølgaard is now member of Bike club
Jun 19, 2020
Nørskov is now member of Bike club
Apr 3, 2016
  • All
  • Tours
  • Bike club friends
  • BikerBed friends
Marker
Symbol of BikerBed

Marker
Symbol of tour

Marker
Symbol of related Bike Club
Zoom on the map to view details
Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 29
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: