Subscribe to TourNews

Virago mc club Vestjylland

About
Web
Address
Stokkildhovedvej, Høgild, Region Midtjylland, DK
Contacts
Created by Von-Stifinder

Klubben blev stiftet den 25. maj 1999 og startede som en klub der udelukkende bestod af Virago motorcykel ejere. Dette har vi dog givet lidt køb på hen af vejen.

På trods af at vi dækker et stort område, er det alligevel lykkedes os at samle en hel del Costum-MCèr fra Vestjylland til vores mange ture.

Vi består af MC-kørere i alle aldre og køn (nogle kønnere end andre!), som har dén fælles indstilling, at MC-kørsel skal være tilbagelænet og forkromet. Alt det her med plastik og rumfartsudstyr, dét er ikke os.

Nej, her er det farver, læderfrynser, krom, fede briller og lækkert hår, der er i højsædet. Og så glæden ved vinden, farten, duften af gylle og krokus, frisk korn og kaffe.

Vi er hyggelige og afslappede mennesker, meget forskellige, men det er vores styrke. Vi synes selv, vi er gode til at tage imod nye folk, så hold dig endelig ikke tilbage.

Vi er primært en køreklub. Et klubhus står ikke øverst på dagsordenen. Derimod kan vi altid finde steder at være, når vi skal holde fester eller andre former for møder.

Bajere er ikke dét, vi drikker mest af, skønt vi ikke er nogen afholdsforening. Det er fed MC-kørsel og gode natur- og kulturoplevelser, samt kammeratligt samvær, der står øverst på listen.

Fra maj til september kører vi ca. hver anden torsdag kl. 18.30, samt enkelte lørdag eller søndage (med fuld tank) fra forskellige steder i Ringkøbing Amt. Derudover tager vi til diverse træf afhængig af lyst og tid.

Da vi er meget spredte, har vi valgt at variere vores ture, så afgangsstedet er forskelligt fra gang til gang.

Vinteren igennem afholder vi forskellige kurser, bl.a. i vedligeholdelse og mekanik, samt diverse mere underholdende ting som bowling og anden hyggelig privat sammenkomst.

Det går over stok og sten igennem smukke landskaber — helst på små biveje og landeveje, men af og til også på de større hovedveje, hvis vi skal frem over isen. Motorveje er derimod et ukendt begreb!

Bike club friends
BikerBed friends
Pictures
Videos
Members (3)
Status update
Per Lægaard is now member of Bike club
Jul 13, 2016
Peder Madsen is now member of Bike club
Jul 26, 2015
Bike club changed cover
Jun 14, 2015
Von-Stifinder is now member of Bike club
Jun 14, 2015
  • All
  • Tours
  • Bike club friends
  • BikerBed friends
Marker
Symbol of BikerBed

Marker
Symbol of tour

Marker
Symbol of related Bike Club
Zoom on the map to view details
Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 29
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: