Subscribe to TourNews

Bridgestone og motorcykel sikkerhed

Sunday, September 2, 2012 @ 16:50

Nu hvor vi netop er kommet ud af sommer måneden, er det tid til at evaluere de Bridgestone dæk som jeg har testet og samtidig komme ind på motorcykel sikkerhed. Desuden har vi lavet en ny funktion på Tourstart, som gør det meget nemmere at planlægge en motorcykel tur, og det vil jeg gerne dele med dig.  


Bridgestone - velkommen til fun zone

Hen over sommeren har jeg testet Bridgeston Battlax S20 dækket. Det at leve på kanten, er nu blevet meget mere sikkert, da vejgrebet med dækkene er helt fantastisk. Det eneste du behøver, er at varme dækkene en smule op, da kolde dæk ikke bider så godt - men det er jo ganske naturligt. Det glemte jeg en aften da jeg var ude at køre en mc tur, da jeg startede lidt raskt og ville give gas i en 90 graders sving. Øjeblikkeligt fortalte dækkene - på en høflig måde - at jeg skulle tage den lidt med ro. Efter kun et par kilometers kørsel er dækkene helt klar til at udforske kanterne, som er hjemstedet for "fun zone". Prøv at tage et sving med høj hastighed og giv den noget gas mens du er i svinget - og det eneste du vil erfare er at dækkene beder om mere gas. Det kan knagme kalde det helt store motorcykel smil frem.

Med dækkene vil du erfare, at du kan have en større indgangshastighed på din motorcykel i svingene og en væsentligt højere hastighed gennem svingenen. Motorcyklen hverken overstyrer eller understyrere - den kører lige præcis hvor du vil hen. Med Battlax dækkene er din motorcykel markant nemmere at få både ind og ud af svingene, da du vil føle at dækkene guider dig hurtigt, sikkert og sjovt gennem svingene. 

Med Battlax S20'erne får du et stykke af ræserbanen monteret på din motorcykel. Men, du behøver ikke at bekymre dig om slid, da der er masser af km i dækkene. Jeg har nu kørt 4 500 km på min VFR750 og der er mindst det samme tilbage.

Så gæt engang hvilke dæk jeg vælger næste gang....

Bridgestone Battlax S20 monteret på baghjul af grøn honda vfr 750 med fun zone på kanten af dækket

Kommentar efter 9 000 km

Selv nu hvor dækkene har kørt mere end 9 000 km er der masser af vejgreb i dem. Jeg kørte lidt for hurtigt i et sving, og det resulterede i af kåben skrabte i asfalten, men på intet tidspunkt var Bridgestone Battlax S20 dækkene ved at give op. Der var fuld kontrol over svinget og masser af vejgreb tilbage. Ingen spor af at bagdækket skred -blot en stabil kørsel gennem kurven. Total i orden Bridgestone !!!

Bridgestone-battlax-s20-på-honda-vfr

 

 


Vær klar til din næste uheld

Selv med de sikre Battlax dæk er der nogle ting som du bør overveje angående mc sikkerhed. Det er ganske sikkert, at det gør ondt at ramme asfalten med denne påklædning. Det er altid en balance mellem sikkerhed og komfort. Vi har ikke alle samme måde at klæde os på, og heldigvis er dette ikke standarden. Jeg blev inspireret til at skrive om sikkerhed, da der hver sommer kommer motorcyklister kørende på mc i tøj som giver alt for ringe sikkerhed. Med risiko for at være gammel og total kedelig kan jeg kun anbefale at være sikkerhedsmæssigt korrekt påklædt.  

sexet ung dame på rød motorcykel


Tourstart funktion - Planlæg i Drive

På www.tourstart.org er det et mål, at en god motorcykel tur starter hjemme og tager dig en god rute eller til en god destination samt en spændende hjemtur. Planlægningen af en god motorcykel tur er nu blevet endnu nemmere, samtidig med at det som altid er nemt at overføre turen til din GPS. Tourstart's brugere har efterspurgt nogle nye planlægningsværktøjer, hvorfor vi har udviklet denne løsning. Når du finder en aktivitet eller tur du ønsker at køre, kan du overføre det til www.tourstart.org/drive. På Drive kan du tilpasse og ændre ruten så du får en skøn motorcykel tur, der varerer helt fra du kører hjemmefra og til du er hjemme igen. Du kan se hvordan det fungere på denne YouTube video - Tourstart - plan in drive.

Dell xps 1330 med garmin zumo 550 motorcykel gps med motorcyle tur planlægning

God motorcykeltur.

Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 29
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: