Subscribe to TourNews

USA på kør-selv motorcykel ferie

Saturday, November 10, 2012 @ 12:31

Denne TourNews handler om at få gode oplevelser på sin motorcykel, og pointere at det sværeste ved at planlægge en mc tur ofte er at tage beslutningen om at ville afsted. Samtidig vil de to mc venner, der kørte mc turen i USA, gerne dele deres erfaringer med andre, hvilket har dannet grundlaget for denne TourNews.


USA på motorcykel

To venner - én drøm om at komme til at køre MC i USA. Drømmen var at planlægge turen selv, og rejse til USA for at køre rundt på to store Harley Davidson motorcykler. 

MC Venner ved Yosemite national park i motorcykel tøj

Planlægning af MC turen i USA

Jens på 68 og Hans på 62 havde længe talt om at ville køre en mc tur med hinanden i USA, og diskussionen var om de skulle købe en færdig planlagt tur, eller planlægge motorcykel ferie selv. Det var en nem beslutning, da de gerne ville opleve den amerikanske frihed, og den syntes de to mc venner kom mest til sin ret ved at planlægge turen selv

MC turen

Dagsturene var på ca 300 km og hele turen i USA var ca 4 500 km. MC turen blev kørt på Harley Davidson Road King og de kørte som en drøm, da de var økonomiske og stabile. Specielt var komforten og ikke mindst cruise controllen god.

Erfaringerne med turen er det må gerne være lidt varmere end de 15-20 gr. C. Turen blev kørt slut maj/begyndelsen af juni, og et par uger længere henne på året ville have været lidt bedre.

Harley Davidson på vejen i Bryce Canyon

Læs mere om mc turen

Du kan læse mere om usa mc turen her og du kan også hente mc turen til din GPS  så du kan få en god oplevelse ved at komme til USA og køre motorcykel. 

Motorcykel tur i USA med angivelse af ruten på kort

 

Planlæg turen selv og spar 25%

Der blev brugt nogle vinter aftener på at planlægge turen og booke motorcykel og hoteller, og samtidig blev turen 25%  billigere ved at planlægge turen selv - så de vinter aftener var givet ganske godt ud, og var samtidig hyggelige.

Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 29
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: