Subscribe to TourNews

Motorcykel tur

Tuesday, December 20, 2011 @ 11:45

Velkommen til den første TourNews som er nyhedsbrevet for www.tourstart.org. Nyhedsbrevene vil indeholde stort som småt fra motorcykel verden, og har du ønsker eller kommentarer til hvad vi skal skrive om, er du meget velkommen til at maile til mig på jap@tourstart.org


Spændende motorcykel tur

Tourstart er en gratis web side til motorcyklister, som kan lide at køre ture og gerne planlægger mc turene på GPS’en.  Det tager ikke mere end et par minutter at lave en spændende tur, eller planlægge næste sommers eventyr. Klik på dette link for at se en YouTube video hvordan du nemt laver en motorcykel tur,  gemmer motorcykel turen og overfører den til din GPS. Turen er fra Norge, og er fantastisk pæn med en meget flot sejltur på en idyllisk Norsk fjord. Lyseboth turen i Norge kan ses på Tourstart ved at klikke på dette link.

Du kan lave den som en "privat" eller "offentlig" tur. Laver du den som "privat" kan du redigere den og offentliggøre den når du kommer hjem og har taget nogle gode billeder og kan skrive om oplevelsen. Hermed kan motorcyklister fra hele verden så have glæde af dine oplevelser.

Skærmbillede af Planlægning af motorcykel tur og overførsel til motorcykel GPS på Tourstart


Julegaven 2011

Nu er vinteren vist ved at melde sig, og nu hvor vi er ved at gøre skorstenen klar til at julemanden kommer forbi, er det vist på tide at finde en julegave. I denne første udgave af TourNews er det Jesper  og Mads fra www.xpedit.dk i Farum som giver et godt tip til motorcyklisterne. Hvad er mere nærlæggende end at foreslå en julegave, som de fleste af os har brug for? 

Jesper og Mads foresår, at gaven til manden/kvinden som har en motorcykel, kan være dette smarte vedhæng til nøglen, hvor der er høreværn inden i. Vi er mange som har brug for høreværn, så det er ganske godt altid at have dem med.

Motorcykel høreværn til beskyttelse af hørelsen fra BMW Motorsport


Lykken er - motorcykel vask !!

Ikke alle er måske helt enige, men motorcyklen er kommet i sit vinterhi, og jeg er da vist kommet lidt bagefter med at få den vinterklargjort. Vi har da fået den første sne som har vist sig på vejene, og som er væk igen. Vi har alle vore vinterklargøringsritualer, og mange vælger et få motorcykel forhandleren til at pleje og konservere motorcyklen. Det er også en meget god løsning, hvor der samtidig kan laves service. Jeg nyder at gøre vaske og pleje motorcyklen selv, og så står den i vores opvarmede garage under sikre forhold, hvor jeg så hele vinteren kan nyde synte af motorcyklen, og glæde mig til at komme ud at køre igen.

Vask af motorcykel grøn Honda VFR 750

I ønskes alle en glædelig jul og godt nytår.

Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 29
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: