Subscribe to TourNews

Planlægning af motorcykeltur

Sunday, March 25, 2012 @ 16:15

Nu er de fleste ved at have startet motorcykle op for første gang i 2012 sæsonen, og vi ser alle frem til de gode oplevelser som ligger foran os. Før vi for alvor kommer i gang med sæsonen, skal motorcyklen klargøres og turene planlægges, hvilket er der skrives om i denne udgave af TourNews. 


GPS aftener

Vinteren er en god periode at planlægge de kommende motorcykel ture og blive mere fortrolig med GPS'en. Dette er årsagen til at jeg har været rundt til 40 GPS arrangementer over hele Danmark hvor funktionerne er blevet demonstreret og brugerne har arbejdet med at lave en tur og overføre den til GPS'en.
Normalt har vi været mellem 20-50 deltagerer pr aften, og alle deltagere har med stor interesse planlagt nogle motorcykel ture.
Det har været en stor oplevelse at besøge de mange motorcykel klubber og motorcykel forhandlere og jeg takker de mange deltagere og arrangører og håber vi ses til næste vinter.

Tourstart grundlægger Jan Agnoletti Pedersen underviser motorcyklister hos KB motor i deres butik i at planlægge en mc tur og overføre den til en mc gps


Hamburger Motorrad Tage - HMT

Det var en helt fantastisk oplevelse at udstille i Hamborg i Januar, hvor Tourstart blev meget positivt modtaget af de tyske motorcyklister. Der var rigtigt mange besøgende på vores stand, og selv HMT var så begejstret for Tourstarts funktioner, at de bruger Tourstart til at finde vej til messen. En motorcykel tur skal være en god oplevelse fra start hjemme og til man er hjemme igen, og du kan prøve at lave en tur ved at følge linket.

Tourstart stand på Hamburger Motorrad Tage med tyske motorcyklister besøger standen


Sæson start - motorcykel eftersyn

Så er det ved at være tid til at få motorcyklen klargjort til den nye sæson. De gode råd bliver givet af www.larsenmotorcykler.dk som har meget travlt i denne tid med at klargøre kundernes motorcykler, men ikke mere travlt end at de har altid tid til at give et godt råd. 

Bremser
Du bør sikre at de ikke hænger efter vinterens stilstand, samt at de har tilstrækkeligt med bremsebelægning til at klare motorcykelturene.

Dæk
Kontroller at dine dæk er i god stand, og at du har tilstrækkeligt med mønster. En god regel med dæk - er du i tvivl, så skift dem. Det er din bedste sikkerhed for at stå fast.

Kæde
En velsmurt kæde er en god kæde. Men, mange af jer har måske en kardantrækker, så glæd jeg så over at I ikke får fedtede finger når kæden skal vaskes. Tjek at der ikke er nogle led som er blevet stive og giv kæden den helt korrekte justering, så mangler den kun kædefedt for at være helt klar.

Batteri
Forhåbentlig har du ladet på batteriet i løbet af vinteren, så den er i topform. Hvis ikke, så er det en god ide at gøre de snarest. Batteriet har brug for alt dens energi, for motoren skal måske lige have lidt ekstra for at komme i gang efter en lang vinter i hi.

Olie og filter
Det er ret vigtigt at holde øje med olie og filter skift, så motorcyklen får nyt og frisk olie som foreskrevet. Selv om olien er dyr - og bliver helt sikkert dyrere - så er det stadig den mindste del af udgifterne ved at have en motorcykel. Og det er olien som sikrer at motoren holdes i topform.

Motorcykel mekaniker Poul hos Larsen MC i Lystrup laver service på en Suzuki

I ønskes alle en god sæsonstart.

Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 29
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: