Subscribe to TourNews

Ride to work

Wednesday, June 6, 2012 @ 06:34

Nu er vi endelig i en sommermåned, og det er til til at fokusere på at få nogle gode oplevelser ved at køre på motorcyklen. Det er desuden tid til at dele det gode budskab at motorcykel kørsel er sjovt, cool og et fantastisk transport metode.


Ride to Work - 18.juni 2012

"Ride to Work" - Kør på arbejde - foregår på Mandag 18. Juni 2012, og er et verdensomspændende initiativ hvor motorcyklister kører på deres motorcykel på arbejde, og hermed synliggør at det er muligt at bruge motorcyklen på daglig basis og at det simpelthen er en god ide at køre MC hver dag. Den engelske afdeling af "Ride to Work" kan findes her - www.ridetoworkday.co.uk. Det er et meget godt initiativ Ride to Work har taget ved at vise den daglige tur kan være en god oplevelse. Du kan også besøge den internationale organisation på dette link www.ridetowork.org. For at gøre reklame for den gode sag har Ride to Work i England lavet en ret morsom video med et klart signal - du skal beskytte dig selv - se videon her YouTube Video.

Ride to Work logo med to motorcykler


Sådan kan du dele din motorcykel tur - Ride to Work

På  Tourstart har vi forberedt web siden så du kan dele din tur på vej til arbejde. Se YouTube videoen ved at klikke på dette link og se hvordan du laver en rute, ser den på Tourstart og deler den på facebook. Jeg er sikker på at din motorcykeltur vil være til stor inspiration for andre, så de kan se hvor spændende den daglige transport kan være. Så kør blot en ny rute til arbejde, så kan du på en nem måde får et afbræk i den daglige rutine og få positiv energy ved at få en god motorcykel oplevelse.

Tourstart web side skærm billede med motorcykel begivenheder


Motorcykelugen 4-10 Juni 2012

Lokalt i mange lande er der en del gode initiativer for at fremme motorcyklisme og de gode motorcykel ture. I Danmark er alle motorcykel forhandlere gået sammen, og denne uge står i motorcyklens tegn med alle aspekter omkring gode oplevelser på motorcyklen. De har lavet web siden www.motorcykelugen.dk som på positiv måde fortæller mange gode historier om motorcyklen og glæden ved at køre.

Motorcykelugen logo med tekst det din tur

God motorcykeltur.

Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 29
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: