Subscribe to TourNews

Tourstart Pro funktioner

Saturday, August 23, 2014 @ 07:10

Til alle Tourstart brugere.

Med effekt fra Mandag 15. September 2014 ændrer Tourstart betingelser, da vi introducerer "Tourstart Pro" funktioner på web siden. Indtil mandag 15. September kan alle brugere af Tourstart anvende Tourstart Pro funktionerne, og efter 15. September er det udelukkende brugere som har betalt det årlige abonnement som kan anvende funktionerne 

Rabat
Du tilbydes en rabat på det årlige abonnement hvis du er hurtig til at købe abonnementet. Indtil 15. September 2014 kan du få hele 25% rabat.

Pris i DKK
Normal prisen er DKK 99 pr år
Rabat prisen for 12 måneders Pro er DKK 75,- ved køb inden 15. September 2014

Lyder det ikke godt? - så køb straks ved at <<klikke på dette link>>.

Hvad får jeg som Pro?
Du får adgang til alle de super funktioner som vi har udviklet for at du kan planlægge en fantastisk motorcykel tur. Her er en liste som kort opsummerer forskellen på "Tourstart Pro" og den gratis "Free Rider"


 

Her er nogle spørgsmål og svar.

  1. Hvorfor skal jeg betale for Tourstart Pro?
    Det er ikke gratis at udvikle og drifte Tourstart. Vi har mange tusinde brugere som har stor glæde og fornøjelse af vores web side og funktionerne. Det er kun fair, at brugerne støtter os så det er muligt at fortsætte udviklingen og driften af Tourstart.
     
  2. Er der ikke noget gratis mere?
    Tourstart har stadig en gratis version, så du kan godt bruge Tourstart uden at betale. Selvfølgelig, det er med nogle begrænsninger på funktionerne og hvor meget du kan bruge Tourstart. Vores motto er "Vi elsker at køre motorcykel". Dette gælder også for de motorcyklister som kan nøjes med den gratis version, skal det være muligt at komme ud at køre nogle fede mc ture.
     
  3. Hvad kan jeg gøre som gratis bruger - Free Rider?
    Du kan lave nogle få ture og hente gps data hver dag. Så hvis dit behov kun er nogle få ture, så er en Free Rider det helt rigtige for dig.
     
  4. Hvad er den normale årlige abonnementspris?
    Prisen for et årligt abonnement er DKK 99, men husk at vi har lavet et fantastisk godt tilbud til dig hvis du køber abonnementet inden 15. September.
     
  5. Hvad skal jeg gøre for at planlægge en rigtig god MC tur?
    For at være sikker på at du får de mest optimale værktøjer til at planlægge din motorcykeltur, er det en god ide at købe "Tourstart Pro"
     
  6. Hvordan ser andre min status som Tourstart Pro eller Free Rider?
    Der vil blive vist et ikon på "Min side" der viser dit medlemsstatus. Vær opmærksom på at ikonet først bliver vist efter 15. September 2014.

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer, er du altid meget velkommen til at kontakte Tourstart.

 

Med venlig hilsen,
Jan A. Pedersen
jap@tourstart.org
42 550 660

Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 29
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: