Subscribe to TourNews

Tourstart iPhone og iPad app

Saturday, December 15, 2012 @ 18:58

Denne TourNews handler om vores iPhone/iPad app, som vi netop har fået godkendt af Apple. Det er vores julegave til alle motorcyklisterne - og den er selvfølgelig gratis.


Tourstart iPhone app

Mange af vore brugere har efterspurgt en iPhone/iPad app, og vi er meget stolte over at præsentere Tourstart app'en. Du kan gratis downloade den fra AppStore. Alt du skal gøre er at søge på "Tourstart".

Tourstart iPhone app

Tourstart iPhone app funktioner

Tourstart's iPhone app indeholder mange af de funktioner som du kender fra web siden, som fx:

  • Aktivitet
    Her kan du finde mange spændende motorcykel aktiviteter, samt billeder og info om aktiviteterne

     
  • Tour
    I denne funktion kan du finde alle de gode MC ture som allerede ligger klar på vorew web side www.tourstart.org

     
  • Drive
    Alt indhold som er i Aktiviteter eller Tour kan du overføre til Drive, og her planlægge en MC tur - helt som du har lyst til

     
  • Profil
    Du kan selvfølgelig oprette en profil direkte på App'en - og dette logind gælder også når du  logger ind på web siden.

Download fra AppStore

Du kan læse mere om Tourstart's app ved at klikke på ikonet, som sender dig direkte videre til AppStore. 

Link til App Store med Tourstart iPhone app til motorcyklister

 

Året som gik og lidt om 2013 

Tourstart har oplevet en positiv fremgang med mange nye brugere fra hele verden - tak for det. Jo flere brugere vi er, desto flere gode MC ture bliver der lagt op på web siden. Derfor er vi glade for den postive udvikling, og håber på at 2013 bliver endnu et godt år for Tourstart. For at gøre Tourstart til en endnu større succes, må I endelig invitere jeres venner til Tourstart, så vi får flere at dele MC ruter med.

Brugerne af Tourstart er meget engagerede omkring web-siden, og vi modtager mange gode og konstruktive forslag til forbedringer af siden. Alle de ændringsforslag vi får tilsendt bliver noteret og taget med i overvejelserne omkring hvordan vi kan lave bedre og endnu mere brugervenlige løsninger på Tourstart. Derfor vil 2013 byde på mange nye spændende funktioner på web-siden.

Udstillingen på Hamburger Motorrad Tage var en så overvældende succes at der er bestilt en stand igen - samme stand som sidste år. Det glæder vi os til at skrive mere om i næste nyhedsbrev, som kommer medio Januar. Hamburg udstillingen er 25-27 Januar 2013. Jeg håber vi ses der.

God jul og Godt Nytår

Samtidig med at Tourstart siger tak for et godt 2012, vil vi gerne ønske alle en god jul og godt nytår, og håber 2013 vil blive en fantastisk motorcykel sæson. 

Upgrade to
PRO
Ride your dream
tours with Tourstart
  • Download to GPS 

  • Navigate using the Android app 

  • Navigate using the iPhone app 

USD 29
each
PER YEAR
more...
You are recommended to update to the latest version of Internet Explorer.
To assure all functions on Tourstart are working correct, we recommend you to upgrade your browser, or use one of the other browsers: